Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ


ΠΡΟΣ
τον Πρόεδρο του ΠΥΣΠΕ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
κ. Γκαμπούρα Ιωάννη



Αξιότιμε Διευθυντή Π.Ε. και Πρόεδρε του ΠΥΣΠΕ,

Προβληματιζόμαστε τις τελευταίες μέρες διότι γινόμαστε δέκτες μεγάλου πλήθους διαμαρτυριών συναδέλφων, οι οποίες αφορούν το αρ. πρωτ.171/1-6-2020 έγγραφό σας με θέμα Πρόσκληση για υποβολή αίτησης απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε, διάθεσης για συμπλήρωσης ωραρίου και προσωρινής  τοποθέτησης  από διάθεση  Π.Υ.Σ.Π.Ε. εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης για το διδακτικό έτος  2020-2021.
Ως αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε γιατί έγινε τόσο βεβιασμένα η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης/ συμπλήρωσης ωραρίου/ προσωρινής τοποθέτησης:
·         τη στιγμή που δεν έχουν κοινοποιηθεί  τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων
·         ενώ βρισκόμαστε, σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπουργού, σε αναμονή  αποσπάσεων μέσα στον Ιούλιο από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε φορείς και υπηρεσίες και ενδεχομένως θα προκύψουν κι άλλα κενά.
Θεωρώντας ότι κι εσείς προσωπικά αποδέχεστε πως κατά την διαδικασία της υποβολής αίτησης, οι συνάδελφοι δικαιούνται να γνωρίζουν τα κενά των Σχολείων καθώς και ότι η υπηρεσία δεν έχει κάποιο λόγο να μην σταθεί δίπλα τους διευκολύνοντας τον οποιοδήποτε προγραμματισμό τους, ζητάμε την άμεση αναθεώρηση του εγγράφου.

Οι Αιρετοί
Του ΠΥΣΠΕ  Κοζάνης

Κωτούλας  Αθανάσιος
Απατσίδης Θεμιστοκλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου